NL    FR    EN

Maak hier je afspraak!

Ik ben Ashley Pescod, afkomstig van de Bassin d'Arcachon in het zuid-westen van Frankrijk. Ik ben naar België gekomen voor mijn studies om een deel van mijn cultuur terug te vinden, in dit Koninkrijk dat het geboorteland is van mijn mama.


Daar ik altijd gepassionneerd geweest ben door wetenschappen op school, heeft mijn studiekeuze zich op osteopathie gericht nadat ik in contact kwam met het beroep na een skiongeval in Zwitserland. Na een 6-jarige opleiding ontving ik mijn Master Diploma Osteopathie aan de ULB (Université Libre de Bruxelles).


Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn roeping gevonden heb en wens mijn patiënten zowel te helpen, alsook naar hen te luisteren en ze te begrijpen. Om elk type patiënt te kunnen helpen, blijf ik me voortdurend bijscholen om mijn expertise verder uit te breiden binnen de pediatrie, alsook zwangere vrouwen, post-partum en binnenkort eveneens urogenitale klachten.


Afkomstig uit een internationale familie en met een passie voor reizen, ben ik tweetalig en enorm leergierig sinds kindsaf.


Ik zal in de praktijk werkzaam zijn op zaterdagen.


Ashley is perfect tweetalig: Frans en Engels.

Ashley behandelt zowel volwassenen - ook zwangere dames -, als kinderen en baby's.


Professionele kwalificaties en bijscholingen:

✔ ︎Master in Osteopathie, ULB te Brussel

    Thesis: Het ischiofemoraal conflict, actualisatie van kennis

✔︎ Post-graduaat "Osteopathische aanpak van baby's", Eric Simon en Dany Heintz-Blondy, Ostéo-Bébé in Parijs

✔︎ Post-graduaat "Behandeling van de zwangere vrouw", Marie-Caroline Willième, Haptis in Perwez

✔︎ Gepland (zomer 2024): Post-graduaat "De gynaecologische sfeer binnen de osteopathie: van embryo tot vrouw in de menopauze", CFPCO in Parijs