NL    FR    EN

Maak hier je afspraak!

Osteopathie


De eerste osteopathische consultatie, bestaande uit een kenningsmakingsgesprek en uitgebreide vragenlijst, gevolgd door een behandeling, kost €60.


Een vervolgbehandeling kost eveneens €60.


Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.


Osteopathie wordt in België door alle ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald, op voorwaarde dat de behandeling uitgevoerd wordt door een professioneel osteopaat. De meeste mutualiteiten betalen 5 à 6 keer per jaar €10 tot €12,50 terug.

Er zijn ook een aantal verzekeringsmaatschappijen die osteopathie 1 maand voor en 3 maanden na een hospitalisatie vergoeden. U neemt best contact op met uw ziekenfonds en verzekeringsmaatschappij om de exacte voorwaarden en tarieven te bekomen.Causopractie


De eerste causopractie sessie, bestaande uit een kennismakingsgesprek, uitgebreide vragenlijst en uitleg over causopractie, gevolgd door de causopractische screening, kost €65 en duurt ongeveer 1u-1u30.


Een vervolgsessie kost €60 en duurt ongeveer 45 minuten.Alle consultaties zijn enkel op afspraak (via online kalender, telefoon of mail).


Een afspraak annuleren of verplaatsen is geen enkel probleem, op voorwaarde dat dit tijdig gebeurt. Wanneer u een afspraak niet kunt naleven, gelieve minimaal 24u voordien telefonisch te verwittigen. Een sessie die binnen de 24u geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht. Wij danken u voor uw begrip.